12 Mart 2025 12:12

Kanadalı şarkıcı, söz yazarı, film müziği bestecisi ve piyanist Patrick Watson, 14 yıl aradan sonra ilk kez İstanbul'a gelip konser vermeye hazırlanıyor. 

20 Mart akşamı DasDas'ta müzikseverlerle buluşacak müzisyen İstanbul konseri öncesi hayranlarına şu sözlerle seslenerek heyecanını ve duygularını paylaştı: "Merhaba Türkiye! Uzun bir aradan sonra 20 Mart'ta DasDas İstanbul'da tekrar sahnede olacağım. Hepinizle buluşmak için sabırsızlanıyorum!"

'The Great Escape', 'Melody Noir', 'Lighthouse', 'Je te laisserai des mots' gibi şarkılarıyla bilinen Patrick Watson, 2007 Polaris Müzik Ödülü sahibi. (Kültür Servisi)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Metal tokat

Metal tokat

Renault işçileri, yaşadıkları sorunlar karşısında patronların yanında duran şube yönetimine karşı harekete geçti: Delege sayısının 3 katı aday çıktı, seçimlere katılım rekoru kırıldı, şubenin belirlediği adaylar geride kaldı. 200 bin metal işçisini ilgilendiren MESS grup sözleşmesi öncesi Metal Fırtına’nın amiral gemisi Renault’da yapılan seçimler sendikal bürokrasiye tokat oldu.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
12 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et